Oplæg fra inspirationsseminar i Aalborg den 1/9 er nu tilgængelige

Nyhed

CCK holdt inspirationsseminar om substitution af uønskede kemiske stoffer med masser af spørgelystne deltagere. Der var oplæg både om CCKs arbejde og analyser samt en spændende virksomhed case, der tog deltagerne med ud i den virkelige verden.

Corona-situationen havde begrænset den fysiske deltagelse, men der var også mulighed for at følge med online. I alt 50 deltagere deltog aktivt, og der var god dialog både på chatten og blandt de fysiske mødedeltagere.

Til dagens anledning var der kemi-kompetent portionsservering ved Lene Larsen, afdelingsleder i NIRAS, og Jonas Fischer Malskær fra Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling for Norddanmark styrede online deltagelsen og svingede effektivt den særligt udviklede Corona-mikrofon.

Download præsentationerne fra dagen under billederne


"" ""

 

Velkommen og kort om Center for Cirkulær Kemi
Oplæg fra Lene Larsen, NIRAS

Substitution af de uønskede kemiske stoffer - viden og værktøjer
Oplæg v/Susanne Brandt Hansen, Joblife A/S (en del af NIRAS).

Hvad skal der til for at fremme substitution og cirkulær økonomi?
Præsentation af resultater fra en analyse af, hvordan uønskede kemikalier hæmmer den cirkulære kemi, v/Mikael Hallstrøm Eriksen, NIRAS.

Økonomisk og professionel støtte til en grøn omstilling
Oplæg v/Jonas Fischer Malskær fra Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling for Norddanmark.

En verden af silikat
Oplæg v/Bent Larsen, Teknisk chef, om hvordan de hos Bollerup Jensen A/S i Tarm har et grønt produkt, de gerne vil finde nye anvendelser til, blandt andet inden for byggesektoren, og hvilke udfordringer det giver.