Tilmeld dig CCK’s gratis årskonference den 3. december: Kemi i den cirkulære økonomi

Publiceret 10-10-2019
Nyhed

Gå ikke glip af Center for Cirkulær Kemis gratis årskonference, hvor vi sætter fokus på danske virksomheders og organisationers muligheder for at fremme cirkulær økonomi ved at reducere brugen af uønskede kemikalier. Konferencen afholdes den 3. december 2019. Deltagelse er gratis.

Hvad er barriererne og potentialerne? Og hvad kan vi tage med fra den nyeste viden og erfaringer fra ind- og udland? På konferencen præsenteres erfaringer og konkrete projekter, og vi lægger op til en drøftelse af, hvordan barriererne for substitution kan nedbrydes.

Det får du med hjem:

  • Eksempler på forretningspotentialer i substitution
  • Inspiration fra danske og internationale cases 
  • Helt nye findings fra danske og europæiske undersøgelser om kemi i den cirkulære økonomi
  • Konkrete input fra organisationer, som arbejder med at understøtte substitution i både Danmark og vores nabolande

Konferencen er rettet mod danske virksomheder og organisationer, som vil blive klogere på hvilke potentialer, der kan være i substitution. Konferencen har særligt fokus på kemi i den cirkulære økonomi for byggeri, fødevare- og procesindustri samt emballage. På konferencen får du friske erfaringer, fx om 1:1 substitution af kemikalier og om udfasning af uønskede kemikalier som et resultat af innovation i produktionsprocesser, produktdesign eller værdikædesamarbejde.

Se programmet og tilmeld dig senest 25. november 2019 kl. 11.30