Webinar om kemi i emballager

Publiceret 07-04-2021

Tirsdag den 27. april kl. 13-15

Hør om de De 5 R’ere (Rethink, Reduce, Reuse, Recycle og Recover). De 5 R’ere bygger på EU’s affaldshierarki og give retningslinjer for et så bæredygtigt plastemballage-indkøb som muligt. Denne tilgang understøtter samtidig den cirkulære økonomi, som handler om at holde materialer og produkter i det økonomiske kredsløb med den højest mulige værdi længst muligt. Hvilke krav kan man stille til emballagen, hvad siger kunderne og hvordan holder man styr på de hjælpekemikalier, der er i produktionen af emballager?

Dét - og meget andet - kan du blive klogere på, når Center for Cirkulær Kemi den 27. april holder et 2-timers webinar om emnet.

Du møder Benedikte Erritsø fra Hilton Foods Danmark A/S, der leverer emballeret kød til detailhandlen og Hanne Bertelsen fra emballagekoncernen Envases Europe A/S.

Endelig kommer miljøpolitisk chef fra Dansk Erhverv, Jakob Lamm Zeuthen, forbi og fortæller, hvordan Miljøministeriets Forum for Bæredygtige Indkøb hjælper det offentlige med at indkøbe produkter med mere bæredygtige emballager.

Læs program og tilmeld dig her